NERMIN SULEJMANOVIĆ

Ovo je muškarac osumnjičen da je ubio troje ljudi: Bio je član narkoskupine

Nermin
Foto: Instagram
11.08.2023.
u 13:48

Stvaran broj žrtava i ozlijeđenih nije poznat, a muškarac je zaprijetio da će krvavi pohod nastaviti

Trener fitnessa i body builder Nermin Sulejmanović šokirao je regiju kada je svoju suprugu hladnokrvno upucao, a ubojstvo je, kako pišu mediji, uživo prenosio na društvenim mrežama.

Tragedija se dogodila u Gradačcu u BiH koji je i dalje pod policijskom opsadom jer osumnjičeni, prema informacijama lokalnih medija, i dalje nije pronađen, unatoč tome što je i nakon ubojstva nastavio objavljivati videoprijenos na Instagramu.

– Ubio sam oca i sina. Kako su mi naletjeli, Bog zna. Ubio sam ženu i dva dušmanina. Nadam se da sam ubio i policajca. Beba je živa – rekao je na snimci čije je objavljivanje prekinuo oko 13:30 sati. Stvaran broj žrtava i ozlijeđenih nije poznat, a muškarac je zaprijetio da će krvavi pohod nastaviti.

Dnevni avaz navodi da je Nermin otprije poznat policiji te da je bio član jedne narkoskupine. Oko 14 sati osumnjičeni za ubojstva ubio se pred policajcima.

VIDEO Prva skupina uhićenih navijača dovedena pred istražitelje na sud u Ateni

 

 

Komentara 5

Avatar Gradskodete
Gradskodete
14:31 11.08.2023.

ako je poznati clan narko mafije, zasto je bio na slobodi?

Avatar OmniusPrime
OmniusPrime
14:13 11.08.2023.

Izgleda ko obrezan racku kratkog dometa

IL
ilija26
18:08 11.08.2023.

Jedan manje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije