opisala ga radnica

Ovo je pljačkaš zlata iz Bjelovara s pokvarenim zubima

lopina (1)
Foto: MUP
1/3
25.04.2012.
u 10:49

Policija je objavila fotografije s videonadzora i moli građane za pomoć u pronalasku razbojnika koji se 3. travnja namjerio na stanicu za otkup zlata Auro-Domus

Bjelovarska policija objavila je fotografije koje su snimile kamere nadzora u stanici za otkup zlata Auro.Domus 3. travnja u Bjelovaru. Na snimci se vidi razbojnik kojeg je zaposlenica opisala kao mladića u dobi od 25 -30 godina, visine oko 180 cm, a bio je odjeven u crnu jaknu i plave traperice. Na glavi je imao crnu šiltericu, na nogama bijele tenisice, a ispod jakne nazirao se odjevni predmet crvene boje.

Kako razbojnik nije bio maskiran, djelatnica je uspjela vidjeti da su mu zubi na gornjoj desnoj strani čeljusti pokvareni.

Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru te se intenzivno radi na njegovoj identifikaciji, poručila je policija.

Komentara 3

AA
aabbcc
11:31 25.04.2012.

. djelatnica je uspjela vidjeti da su mu zubi na gornjoj desnoj strani čeljusti pokvareni. ________ al sada ima najvjerovatnije zlatne, pozlacene zube...

SM
smion
11:54 25.04.2012.

lik je \'olakšao\'otkupnu stanicu da si popravi zube ....da nas se zubari plačaju suhim zlatom

BO
boraczapravdu
15:27 26.04.2012.

komentari koji su uvredljivi se brišu, neka admin pojasni kaj je uvredljivo, ko se s mozgom posvadil, tko se ustao na lijevu nogu, kome je ostalo govno zaljepljeno za guzičak nakon sranja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije