OSTALE U RAMENIMA

Pacijentici u KBC-u Osijek zaboravili izvaditi igle nakon akupunkture: 'Bol nije prestajala, ostala sam u šoku'

Osijek: Svečanost otvorenja nove zgrade Objedinjenog hitnog bolničkog prijema KBC-a Osijek
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
28.10.2024.
u 16:28

Na hitnoj, gdje je otišla, također su bili iznenađeni što se medicinski tehničar nije sjetio izvaditi igle. No, potom je za nju uslijedio drugi šok

Jedna pacijentica iz KBC-a Osijek požalila se na situaciju koju je doživjela nakon tjedna terapije akupunkture. Naime, iz bolnice se nakon petog dana terapije, prošlog petka, vratila s iglama zabodenim u ramenima, a to je shvatila nakon što je počela osjećati pojačanu bol u ramenima. 

- Prilikom izlaska iz bolnice osjetila sam pojačanu bol u ramenima, bila je intenzivnija nego prethodnih dana. Bol nije prestajala, pomislila sam da je to normalno i dio terapije, a kada sam došla kući uslijedio je šok. Vidjela sam kako su na meni ostale dvije igle koje su zaboravili skinuti s mene, jedna je bila na lijevom, a druga na desnom ramenu u predjelu leđa. Uplašila sam se vidjevši takav prizor i ne očekujući da su na meni zaboravljene igle - ispričala je za 24sata, pa poslala i fotografije koje to potvrđuju. 

Na hitnoj, gdje je otišla, također su bili iznenađeni što se medicinski tehničar nije sjetio izvaditi igle. No, potom je za nju uslijedio drugi šok. 

- Rekli su mi da bi se od toga mogla stvoriti infekcija i da oni ne smiju to dirati jer je igla duboko zabodena, a liječnika nije bilo, no ipak su izvadili i dezinficirali ranu te su mi rekli ako krene pojačano crvenilo i krvarenje da se obratim svom liječniku - dodala je, dok se o svemu oglasio i ravnatelj bolnice dr. Krunoslav Šego, navodeći kako je bolnica zatražila očitovanja svih uključenih.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Zapanjujući rezultati: Island uveo četiri radna dana u tjednu, pogledajte kako je to utjecalo na ljude

Ključne riječi

Komentara 1

MP
marinko.przolica
17:03 28.10.2024.

I za mene je uslijedio šok kad sam pročitao da u KBC-u rade akupunkturu... Možda pijavicama puštaju krv...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije