ZA DVA MJESECA

Pahokiju produljen istražni zatvor zbog masakra u Daruvaru: 'Došao je sa štakom na ročište'

Ubojica iz Daruvara priveden u zgradu policijske uprave u Bjelovaru
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/5
29.08.2024.
u 12:54

Među osobama koje je Pahodi 22. srpnja usmrtio bila je i njegova majka koja je bila korisnica Doma, a tamo je to jutro stigao kako bi navodno ''platio račun za nju''

Za još dva mjeseca produljen je istražni zatvor Krešimiru Pahokiju (51), muškarcu koji je krajem srpnja usmrtio šestero osoba u Domi za starije i nemoćne osobe u Daruvaru, potvrđeno je sa Županijskog suda u Bjelovaru za 24sata. Među osobama koje je Pahodi 22. srpnja usmrtio bila je i njegova majka koja je bila korisnica Doma, a tamo je to jutro stigao kako bi navodno ''platio račun za nju''.

Prema pisanju medija, bivši vojni policajac tog je jutra izvršio krvavi pohod u Domu, nakon čega je otišao u obližnji kafić i tamo pričekao dolazak policije. Motiv ovog tragičnog događaja ostaje nepoznat, ali postoje spekulacije da je Pahoki imao dugotrajne nesuglasice s majkom i bio nezadovoljan što je morao financirati njen boravak u domu tijekom posljednjih deset godina.

- Bio je na ročištu, došao je sa štakom. Produžili smo mu istražni zatvor na dva mjeseca - rekli su na sudu ovog četvrtka.

Ovaj šesterostruki ubojica već je ranije bio poznat po problematičnom ponašanju, prije dva mjeseca fizički je napao Damira Kusa. U tom incidentu, Pahoki je razbio bocu o njegovu glavu i porezao ga po ruci, zbog čega je Kus proveo pet dana u bjelovarskoj bolnici.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Ubojica iz Daruvara priveden u zgradu policijske uprave u Bjelovaru krajem srpnja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije