NEKI SLOMILI NOS

Panika na letu preko Atlantika: Jaka turbulencija raznosila ljude i stvari, troje ljudi završilo u bolnici

Twitter
21.10.2022.
u 13:15

Na letu je bilo ukupno 271 putnika i 13 članova osoblja, a nakon sedam sati leta, od ukupno predviđeno 12 sati, došlo je do jakih turbulencija

Pravi kaos nastao je na letu ovoga utorka na relaciji Madrid - Buenos Aires kada je došlo do velikih turbulencija.

Na letu je bilo ukupno 271 putnika i 13 članova osoblja, a nakon sedam sati leta, od ukupno predviđeno 12 sati, došlo je do jakih turbulencija. Iako avioprijevoznik Aerolineas Argentinas navodi kako je u to vrijeme bilo izdano upozorenje za obavezno vezanje, neke su turbulencije izbacile iz sjedala, a jedna osoba je završila i sa slomljenim nosom.

Torbe i stvari bile su u potpunosti razbacane u avionu, a ukupno je ozlijeđeno 12 osoba - od kojih je troje njih bilo i hospitalizirano, prenosi Daily Mail.

Jedan od putnika je kazao kako su u vrijeme turbulencija gotovo svi spavali.

- Zrakoplov se odjednom počeo tresti i rekao sam svojim kolegama da se zakopčaju. Dok sam ja išao po svoj pojas, stanje se pogoršalo - kazao je jedan putnik te dodao kako je avion odjednom pao za nekoliko metara, a dio putnika odletio je do stropa.

Neki putnici kazali su kako osoblje nije upozorilo na turbulencije, dok iz aviokompanije to opovrgavaju te dodaju kako zrakoplov nije bio značajno oštećen.

>> VIDEO Rusi masovno dolaze u Srbiju, cijene najma u Beogradu i Novom Sadu otišle u nebo: 'Ne pitaju za cijenu'

Komentara 3

KO
koraknaprijed
13:48 21.10.2022.

Bio sam u sličnim situacijama,moj pojas se ne otkopčava do slijetanja ili odlaska na WC.

DU
Deleted user
13:45 21.10.2022.

"rekao sam svojim kolegama da se zakopčaju. Dok sam ja išao po svoj pojas, stanje se pogoršalo"... A gdje se to, molim vas, ide po pojas???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije