Bogata slavonska trpeza i pečenka s ražnja, ali i riba i drugi morski specijaliteti mamili su mirisom i okusom na brodskoj Pečenkijadi, koja je u organizaciji Moto kluba Brod sedmi put zaredom održana na polojskom izletištu. Bila je to odlična prilika da se kroz druženje s bajkerima iz drugih hrvatskih krajeva, ali i Bosne i Hercegovine te Slovenije obilježi završetak još jedne uspješne bajkerske sezone.
- Osim u slasnoj pečenki, posjetitelji su mogli uživati i u drugim autohtonim proizvodima i delicijama koje su donijeli naši gosti - rekao je Ivica Lovrić iz brodskog moto kluba.
Ova jedinstvena gastronomska manifestacija privukla je pozornost gotovo dvije tisuće zaljubljenika u masne proteine, a svoje umijeće u pečenju pečenki pokazalo je rekordnih 88 ekipa.
>> Ovo su namirnice za koje niste ni pomislili da mogu na roštilj
Jedna dobra vijest!.