Pečenkijada

Slasne prasice na ražnju u trenu pretvorili u kosti i mrvice

pečenkijada
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/5
18.10.2015.
u 13:53

Ova jedinstvena gastronomska manifestacija privukla je pozornost gotovo dvije tisuće zaljubljenika u masne proteine

Bogata slavonska trpeza i pečenka s ražnja, ali i riba i drugi morski specijaliteti mamili su mirisom i okusom na brodskoj Pečenkijadi, koja je u organizaciji Moto kluba Brod sedmi put zaredom održana na polojskom izletištu. Bila je to odlična prilika da se kroz druženje s bajkerima iz drugih hrvatskih krajeva, ali i Bosne i Hercegovine te Slovenije obilježi završetak još jedne uspješne bajkerske sezone.

- Osim u slasnoj pečenki, posjetitelji su mogli uživati i u drugim autohtonim proizvodima i delicijama koje su donijeli naši gosti - rekao je Ivica Lovrić iz brodskog moto kluba. 

Ova jedinstvena gastronomska manifestacija privukla je pozornost gotovo dvije tisuće zaljubljenika u masne proteine, a svoje umijeće u pečenju pečenki pokazalo je rekordnih 88 ekipa.

>> Ovo su namirnice za koje niste ni pomislili da mogu na roštilj

Komentara 9

KA
kafka
14:50 18.10.2015.

Jedna dobra vijest!.

OK
okus
14:14 18.10.2015.

Ste pozvali i one iz Tovarnika?

TO
Tom99
19:14 18.10.2015.

Ponudite te lijepe pečenje tim izbjeglicama . Da okuse EU specijalitete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije