KRIPTOVALUTA

Pepe Unchained prikupio 18 milijuna dolara dok srednje velike meme kriptovalute eksplodiraju

Pepe Unchained
16.10.2024.
u 11:40

Srednje velike meme kriptovalute bilježe rast unatoč stagnaciji kripto tržišta, a prednjači Pepe Unchained, koji je prikupio 18 milijuna dolara za svoj Ethereum layer 2 projekt.

Kripto tržište stagnira ovaj tjedan, no srednje velike meme kriptovalute nezaustavljivo rastu. Usred ovog trenda je Pepe Unchained (PEPU), popularni token u pretprodaji, koji je prikupio 18 milijuna dolara.

Pepe Unchained razvija prvi Ethereum layer 2 blockchain s temom Pepe meme-a.


Masovna rotacija: Trgovci prodaju velike meme kriptovalute u korist srednje velikih kao što je Pepe Unchained


Kripto tržište prolazi kroz neuobičajene promjene, dok veće meme kriptovalute gube vrijednost, a srednje velike bilježe neočekivane priljeve kapitala.

Ovaj fenomen događa se samo dan nakon rasprave o Goldman Sachsovoj analizi povrata prilagođenog riziku, koja je uspoređivala povrate i volatilnost imovine poput Bitcoina, Ethereuma, zlata, indeksa i nafte.

Izvještaj je pokazao da je zlato nadmašilo Bitcoin u povratima prilagođenim riziku, što je natjeralo ulagače da preispitaju narativ o Bitcoinu kao financijskom "sigurnom utočištu."

No, ulagači su očigledno primijenili ovu analizu povrata prilagođenih riziku na sektor meme tokena. Manji projekti brže rastu zbog niže likvidnosti potrebne za rast cijena. Istovremeno, čak su i velike meme kriptovalute vrlo volatilne i stoga rizične investicije.

Zbog toga trgovci ulažu u srednje velike projekte, koji su također rizični, ali nude veći potencijal za rast.

Svih deset najvećih meme kriptovaluta danas bilježe pad, dok mnoge srednje velike kriptovalute rastu za dvocifrene postotke. Neke, poput SPX6900, bilježe vertikalan rast – ovaj projekt je narastao za nevjerojatnih 6.000% u posljednjih mjesec dana, a Lookonchain izvještava da su neki pametni trgovci već zaradili milijune dolara.

Druge srednje velike meme kriptovalute, poput GigaChad, HarryPotterObamaSonic10Inu (ERC-20) i MAGA, bilježe rast od preko 80% ovog tjedna. Istovremeno, First Neiro On Ethereum porastao je za 3.400% ovog mjeseca, a Moo Deng (SOL) za 350%.

Usred ovog buđenja srednje velikih meme kriptovaluta, Pepe Unchained izaziva neviđenu pažnju. Projektov ICO prikupio je 18 milijuna dolara, a tim gradi Ethereum layer 2 blockchain za meme kriptovalute.


Analitičari predviđaju velike dobitke za Pepe Unchained, moguće i 100x


S više od 18 milijuna dolara kapitala u pretprodaji, Pepe Unchained privlači veliku pažnju. Vodeći mediji poput CryptoPotato, Cointelegraph i Watcherguru izvijestili su o njemu, a vodeći trgovci također su ga primijetili. U nedavnom videu, Claybro je rekao svojih 130 tisuća pratitelja na YouTubeu da se pripreme za velike dobitke.

Istaknuo je da u pretprodaji sudjeluju bogati ulagači, izdvojivši kupnju od 23 ETH vrijednu nevjerojatnih 57 tisuća dolara. Pametni novac ne bi ulagao toliko da projekt nema veliki potencijal.

Koliki je taj potencijal? Teško je reći, s obzirom na ranu fazu projekta, no dobitak od 100x ne bi trebalo isključiti. To je cilj Umara Khana, poznatog sudionika na YouTube kanalu 99Bitcoins. S druge strane, neki su analitičari konzervativniji; Cilinix Crypto nedavno je spekulirao da Pepe Unchained ima potencijal za 5x rast.


Pepe Unchained pokreće program grantova za razvoj u četvrtom kvartalu


Pepe Unchained je mnogo više od prosječne srednje velike meme kriptovalute. Za razliku od projekata poput SPX6900, First Neiro On Ethereum i Moo Deng, Pepe Unchained ima inovativnu i revolucionarnu korisnost.

Dok koristi viralnu privlačnost Pepe meme-a, projektov layer 2 blockchain mogao bi promijeniti način na koji korisnici komuniciraju s meme kriptovalutama. Tim dodatno razvija ovaj projekt programom grantova za developere, koji će započeti u četvrtom kvartalu. Program nosi naziv “Pepe Friends With Benefits” i plaćat će developerima da razvijaju unutar njegova ekosustava.

Brzo rastući ekosustav vjerojatno će privući više korisnika i likvidnosti, čime će ojačati cijenu PEPU tokena. Smješten između meme i utility kriptovalute, Pepe Unchained je jedinstven na tržištu.

U trenutku kada srednje velike meme kriptovalute napreduju, Pepe Unchained bi mogao imati ogroman debi na burzama. Trenutno se PEPU može kupiti za 0.00994 dolara, ali se očekuje rast cijene tijekom pretprodaje.

Za više informacija, posjetite stranicu za pretprodaju Pepe Unchained ili se pridružite zajednici na X-u i Telegramu za najnovije vijesti.

Posjetite Pepe Unchained

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije