Napuhao 1,08 promila

Pijan autom naletio na biciklista koji je od zadobivenih ozljeda preminuo u bolnici

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
03.07.2014.
u 12:28

Vozač Fiat Brava vozio je pod utjecajem alkohola te je napuhao 1,08 promila.

Jučer u 21:15 u Kloštar Ivaniću vozač (74) naletio je Fiat Bravom njemačkih registracija na biciklista Ivicu Č. (62) koji se kretao desnim rubom ceste.

Od siline udarca biciklist je odbačen na staklo pa na krov vozila i u teškom stanju, ali pri svijesti je prevezen u KB Dubrava gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo u 0:45 sati.

Vozač Fiat Brava vozio je pod utjecajem alkohola te je napuhao 1,08 promila. Nakon nesreće doveden je u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

>> Poginuo vozač kamiona, vatrogasci tijelo izvlačili više od sat vremena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije