poginuli vjernici

Pijana se zabila u procesiju u Italiji i ubila dvoje na Veliki petak

Hubble
Foto: Agencije
1/2
07.04.2012.
u 13:29

U povorci je bilo dvjestotinjak vjernika, a svjedoci kažu kako je vozačica uletjela kroz crveno svjetlo

Dvije osobe poginule su u stravičnoj nesreći koja je potresla talijansko mjestašce Vernante u pokrajini Cuneo na Veliki petak. Nesreću je skirvila pijana vozačica koja je presjekla kolonu procesije Križnog. Još tri osobe ozlijeđene u njezinu mahnitom vrludanju cestom.

Vozačici Patriciji Ronaldo (55) u krvi su izmjerili 1.6 promila alkohola. Ipak, nisu je odmah uhvatili jer je pobjegla s mjesta nesreće, a  zaustavili su je oko 12 kilometara od mjesta. Zadržana je u policiji.

U povorci je bilo dvjestotinjak vjernika, a svjedoci kažu kako je vozačica uletjela kroz crveno svjetlo.

Komentara 4

SP
spartak
19:54 07.04.2012.

Vjernici, dajte mi objasnite zašto to taj vaš Bog to nije spriječio. Pa ti ljudi su hodali u procesiji zbog Njega!

AN
ančica
20:27 07.04.2012.

A stvarno ,kad pročitate tako nešto, gdje se bog nalazio, ali mi smo bogovi za sebe, mi moramo sami sebe štititi, zar nije tako?, ali njoj je tj. ovoj vozačici to bilo zapisano u datumu njezinog rodjenja, da će see tako nešto dogoditi, ona se morala čuvati,ili otiči nekom vračaru, hahhhhaaaa

LI
Livi
10:24 08.04.2012.

Tko bi vama uspio odgovoriti na ovo pitanje dobio bi Nobelovu nagradu. Sta mislite tko je za sve zlo na svijetu kriv ako nema Boga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije