žestok udar

Pijana vozačica se zabila i srušila dio ograde!?

zabila u kuću, nesreća
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/5
12.01.2014.
u 14:20

Prema nekim izvorima vozilom je upravljala mlađa ženska osoba najvjerojatnije u alkoholiziranom stanju

U noći sa subote na nedjelju nešto oko 3,45 sati stanovnike Kranjčevićeve ulice u Bjelovaru probudio je žestoki udar. Zasad još uvijek nepoznati vozač zabio se u ogradu obiteljske kuće u blizini gradskog bazena.

Nakon udara u kojem je srušen dio ograde vozač se udaljio u nepoznatom pravcu. Prema nekim izvorima vozilom je upravljala mlađa ženska osoba najvjerojatnije u alkoholiziranom stanju, no službene potvrde o tome još uvijek nema. Iz policije su potvrdili događaj, no kažu da podataka o vozilu još nemaju te da tragaju za vozačem

Komentara 4

RS
rasta sev
14:53 12.01.2014.

Da nije taj nepoznati vozač bio u nekom tenkiću kad je uspio pobjeći s vozilom prije nego ga je netko od probuđenih uspio vidjeti.

Avatar Idler 3
Idler 3
09:26 13.01.2014.

Imam li ja to krivi osjećaj il se broj pijanih žena za volanom povećava !?

KA
kaptol
15:34 13.01.2014.

nemogu vjerovati da toliko razbit zid i uspjet uteci da nitko nevidi mislim da bi najbolje bilo pregledat susjedna dvorista

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije