Pisci "Zvučnog zida" s pankerskim "Osmijehom"

Band Zvučni zid
Marko Prpić /Pixsell
17.12.2009.
u 13:10

Pisci zbirke priča o glazbenim velikanima predvođeni Krešimirom Mišakom i s večernjakovcem Arsenom Oremovićem na bubnjevima odličnom svirkom oduševili su publiku u zagrebačkom klubu Bulldog.

Krešimir Mišak, Arsen Oremović, Borivoj Radaković i Ognjen Sviličić odličnom su svirkom u klubu Bulldog uveličali predstavljanje zbirke priča “Zvučni zid” čiji su autori uz još 23 pisca. Bend je nazvan po knjizi, a uz Clash, Beatlese, Film... svira i pankersku obradu pjesme Drage Mlinarca “Osmijeh”.

Mišak, poznat kao voditelj emisije "Na rubu znanosti" nekoć je bio član "Fantoma" a već godinama je glazbeno aktivan u bandu "Hakuna Matuta" pa njegovo muzičarsko umijeće nije iznenađujuće. No Arsena Oremovića kojeg smo navikli čitati u kolumnama Večernjeg lista zbilja je bilo neobično je vidjeti u ulozi energičnog, sigurnog,  klasnog bubnjara.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije