NAJLUĐA NOĆ

PITANJE DANA Idete li na doček Nove godine?

ARHIVA - Zagrepčane je Parni Valjak oproštajnim koncertom na Trgu bana Josipa Jelačića uveo u 2006. godinu
Davor Puklavec/PIXSELL
30.12.2023.
u 08:22

Doček Nove godine često je simbol novih početaka, stoga birajte ono što najbolje odražava vaše želje i očekivanja.

S obzirom na to da smo opasno približili kraju godine, mnogi već imaju jasnu ideju gdje će za doček Nove godine. Tradicionalni dočeci, luksuzne zabave, mirna okupljanja s obitelji ili možda opuštena večera u krugu prijatelja – opcije su raznovrsne.

Neki, pak, preferiraju uživanje u spektakularnim vatrometima (ili uživaju bez njih, budući da je gotovo 50 gradova i općina odustalo od njih) na gradskim trgovima, gdje će i ove godine diljem Hrvatske pjevati najveće domaće zvijezde. Što god odabrali, važno je da se osjećate udobno i sretno u svojem izboru. Doček Nove godine često je simbol novih početaka, stoga birajte ono što najbolje odražava vaše želje i očekivanja.

Pa, idete li na doček Nove godine? Podijelite svoje planove s nama i odgovorite nam na naše pitanje dana. 

VEZANI ČLANCI:

Komentara 1

HO
homofobic
10:51 30.12.2023.

Gdje su "strucnjaci" i "znanstvenici" ? Doceke u tolikom mnostvu ljudi treba zabraniti jer zagadenje atmosfere mnogima uokolo kontaminira zdak za disanje i moze doci do napada medu asmaticarima a tko zna i kakve druge stetne cestice udisemo! Mozda bi bilo dobro uvesti obavezno ponijeti boce s komprimiranim zrakom ali i certifikate da je zrak u bocama prikupljen na "karbon neutralan" nacin!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije