04.09.2024. u 08:04

Od frontmena nekadašnje rock-mašine ostao je još samo vragolasti osmijeh, poneki žešći gitaristički rif i, kako će se pokazati, nikad zamrli smisao za biznis.

Komentara 3

Avatar alteralterego001
alteralterego001
09:27 04.09.2024.

Jugo nostalgičarska naklapanja. Koliko puta se treba reći? Pod Jugoslaveskim znakovljem se 90-tih rušila Hrvatska i ubijao Hrvatski narod. Što su nosili vojnici na šljemovima kad su ulazili u Vukovar da bi ga okupirali? Odgovor: crvenu zvijezdu petokratku i zastavu Jugoslavije. Većina nas je prije živjela u toj državi i tu se nema što reći ali Jugo znakovlje je promijenilo simboliku i značaj u 90tim godinama. Danas, pokazivanje Jugo zastave na koncertu u Hrvatskoj je isto kao da Židovima pokažete zastavu sa svastikom na koncertu u Izraelu.

PA
pasodoble12
09:13 04.09.2024.

A zašto bi pljuvao na nešto u čemu sam živio? I to živio bezbrižnije nego sad kada "demokracija" ratuje na sve strane i kada je novac jedino mjerilo ljudske vrijednosti (da ne kažem zapadne vrijednosti). Toliko se pljuje po tom vremenu, da se ne bih začudio da se počne primjenjivati lustracija za svo stanovništvo koje je rođeno i živjelo u to doba pa do sada. To je naša prošlost i ja je se ne stidim, a tko ne cijeni svoju prošlost, taj ne može cijeniti ni svoju sadašnjost niti budućnost. Imamo gomilu primjera gdje su baš ove zapadne "demokratske zemlje kroz povijest kolonizirale i uništavale cijele narode, od ljudi činili robove i ponašali se prema njima gore nego prema stoci pa ne kukaju niti pljuju po svojoj prošlosti. O svojim zličinima ne pričaju, ali svoju ispriku za te zločine Veneraliziraju, tako da dio krivice prebacuju i na one narode koji sa kolonijalizmom i robovlasništvom nisu nikad imali nikakve veze. Glupi i providni primjer je klečanje igrača na utakmicama, što bi trebalo da znači žal za učinjenim zločinima. I žalosno i smiješno i zločinački licemjerno. Zato manite se nekakvih nadridemokratskih tendencija pljuvanja po našoj prošlosti, jer bar od mene nećete dobiti nikakav politički plus, naprotiv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije