PROMO

Plodine otvorile supermarket u Slavonskom Brodu

Plodine
Plodine
PR
Autor
PR članak
11.04.2013.
u 15:50

Do 2015. Plodine imaju u planu otvoriti 100 trgovina u Hrvatskoj, povećati broj djelatnika, doseći ukupni prihod od 5,0 mlrd. kuna godišnje te učvrstiti drugu poziciju na tržištu u maloprodaji s udjelom od 20%

Tvrtka Plodine, sa sjedištem i Upravom u Rijeci, danas je u sklopu novog trgovačkog centra City Colosseum u Slavonskom Brodu otvorila svoj 72. objekt veličine supermarketa.

Ukupna vrijednost cjelokupne investicije iznosi 12 milijuna kuna, čime su Plodine još jednom čvrsto utvrdile jednu od vodećih pozicija među hrvatskim trgovcima.

Novo prodajno mjesto ukupne je površine 3500 m2 te zapošljava 60 djelatnika, a kupcima nudi više od 20.000 proizvoda poznatih brendova, kao i 850 proizvoda vlastite robne marke. Pored široke ponude prehrambenih, neprehrambenih i drogerijskih proizvoda, novi supermarket Plodine nudi i bogati asortiman proizvoda za kućanstvo, tekstil, program za djecu, svježe pekarske proizvode i sezonske proizvode, te svježe mesne proizvode i ribu. Najveći dio proizvoda proizvodi se u suradnji s domaćim proizvođačima.

U proteklih 5 godina Plodine su u razvoj uložile 1,76 mlrd. kuna i otvorile 32 novih objekata. Otvaranje supermarketa u Slavonskom Brodu dio je dugoročne strategije Plodina koja za cilj ima povećanje ukupnih prihoda na cca 5,0 mlrd kuna godišnje te učvršćivanje na 2 mjestu maloprodaje s tržišnim udjelom od 20%.

Slavonski Brod je grad na raskrižju prometnica koji ima veliki potencijal zahvaljujući jednom od naših najprometnijih graničnih prijelaza (Slavonski Brod – Bosanski Brod) s prosječnim prometom od 7 milijuna putnika godišnje. Drago nam je što i na istočnom dijelu Hrvatske kupcima možemo ponuditi bogatu lepezu kvalitetnih proizvoda“, kazala je članica uprave Đozi Heberling.

Uz prisustvo brojnih uvaženih uzvanika, te cjelodnevne promotivno-degustacijske aktivnosti, otvorenju novog supermarketa prisustvovali su i Đozi Heberling, članica Uprave Plodina , Jurica Pedić, izvršni direktor nabave te Igor Cota, izvršni direktor maloprodaje.

Shodno najavljenim budućim planovima, sredinom 5 mj, Plodine otvaraju supermarket na otoku Krku u gradu Krku

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?