Gayevi i nogomet

Pobjedu nad gay udrugama Mamić proslavio s Pripuzom

\'04.01.2010., Zagreb - Zdravko Mamic se na pressici odrzanoj u Dinamovom Plavom salonu okomio na Ivana Sibera i njegovo gostovanje na RTL televiziji gdje je usporedjivao stanje u zemlji sa stanjem u
Robert Anić/PIXSELL
24.03.2011.
u 19:00

Presuđeno je da nije riječ o izravnoj diskriminaciji, već o njegovu mišljenju te da ionako nema ovlasti da izabire nogometnu reprezentaciju

Zdravko Mamić danas je na Županijskom sudu oslobođen optužbe za diskriminaciju za što su ga optužile udruge Lori, Zagreb Pride, Queer Zagreb i Centar za mirovne studije nakon izjave da "u njegovoj reprezentaciji ne bi igrali homoseksualci jer on ih više vidi kao baletane i tekstopisce".

Presuđeno je da nije riječ o izravnoj diskriminaciji, već o njegovu mišljenju te da ionako nema ovlasti da izabire nogometnu reprezentaciju.

Nakon što se riješio tužbe, dinamovac je popio kavu sa Zoranom Pripuzom u središtu grada.

Ključne riječi

Komentara 18

OB
-obrisani-
19:26 24.03.2011.

Jos jedan dokaz da je Mamic posten covjek! Drzim da ce ova odluka suda najvise pogoditi one sto se kriju iza imena \"BBB\" i njihovog financijera Tovara Stimca.

ST
stevica
19:33 24.03.2011.

Gospodine Mamicu,da ste u bilo kojoj zemlji na svijetu,bio bi vam podignut spomenik za zivota za sve sto ste uradili za nogomet.Sestu titulu u nizu donosite svom gradu,evropu i svijet ste upoznali sa svojim dinamom,dajete cijelog sebe u dinamo.Ne razumijem ljude koji nesto imaju protiv njega.Ja bih bio sretan da sam trener a imam njega pored sebe,pa taj samo sto ne daje pticjeg mlijeka.Onaj tko se bavio nogometom,i tko voli dinamo,u vama treba da gleda bozji dar.Cestitam vam na novom uspjehu dinama,a evropa je daleko za nase prilike i to tako treba shvatati i bez razocarenja kad se ispadne.Da je tu modric,dudu,corluka,kranjcar,lovren, vukovic,dinamo bi bio i u polufinalu sampion lige.

VL
vlasnik
21:45 24.03.2011.

ma taj Mamić nikako da se zainteresira za moju guzu, e baš je peder, a nek mu je na znanje kako ću ja naći drugog muškarčinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije