Sudac im uzeo putovnice

Pobjegla Australcima dok su je silovali u zahodu noćnog kluba

silovanje
Foto: Davor Javorović/Pixsell
20.07.2015.
u 20:00

Djevojka se u jednom trenutku uspjela istrgnuti iz ruku napasnika nakon čega je pobjegla iz kluba i prijavila ih

Trojica Australaca koja su u zahodu jednog splitskog noćnog kluba u četvrtak silovala 18-godišnju djevojku nakon ispitivanja na Županijskom sudu u Splitu puštena su da se brane sa slobode, ali su im privremeno oduzete putovnice.

Djevojka se u jednom trenutku uspjela istrgnuti iz ruku napasnika nakon čega je pobjegla iz kluba i prijavila ih.

>>Silovao djevojčicu koja je išla posuditi novac

>>Stotine počinitelja identificirane u slučaju koji je šokirao Englesku

Komentara 37

BL
Blender
20:28 20.07.2015.

Ma nabijem ja vas sa vasim pravosudem!!! Kad se Hrvata sumnjici za silovanje, on ide u zatvor i iz zatvora se brani, jel nije tako??? Sto u Hrvatskoj postoje zakoni koji su drugaciji za strance koji pocine kaznena djela?? Propala drzava totalno!!!!

PA
_Pablo_
21:56 20.07.2015.

Pustili silovatelje na slobodu? To samo kod nas ima.Di su sad babe? Branile ste ocvalu sponzorusu koja je sama pustala filmice,a na ovu stravu sutite?

Avatar Luring
Luring
20:57 20.07.2015.

Vratiti istom mjerom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije