Shannon Richardson

Podignuta optužnica protiv glumice koja je slala otrov Obami

sarah richardson
Reuters/PIXSELL
28.06.2013.
u 23:21

Shannon Richardson iz Teksasa slala je prijeteća pisma s ricinom Obami i gradonačelniku New Yorka

Podignuta je optužnica protiv 35-godišnje glumice Shannon Richardson iz Teksasa zbog slanja pisama s ricinom američkom predsjedniku Baracku Obami i gradonačelniku New Yorka Michaelu Bloombergu, izvijestilo je danas američko ministarstvo pravosuđa.

Richardson, koja je uhićena 7. lipnja, također je poslala pismo Marku Glazeu, direktoru skupine Gradonačelnici protiv ilegalnog oružja, koju je osnovao Bloomberg. Ova slabije poznata televizijska Glumica bi mogla dobiti do 5 godina u federalnom zatvoru za svaku od tri točke optužnice.

U pismima koja je slala između ostalog je pisalo: \"Morat ćete ubiti mene i moju obitelje prije no što dođete do mog oružja. Ako netko želi doći u moju kuću, bit će upucan u licu\".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije