uništena od 17. do 21. kata

Pogledajte dramatičnu snimku iz Kijeva: Uhvaćen trenutak udara rakete u stambenu zgradu

Ukrajina Kijev
Foto: Reuters/Pixsell/Screenshot
1/5
26.02.2022.
u 10:50

Iako je napad počeo u gradovima uz granicu, već drugi dan invazije Rusi su krenuli na Kijev

Stambena zgrada u Kijevu, glavnom gradu Ukrajine, pogođena je danas u jutarnjim satima projektilom. 

Dramatične snimke napada, koji je oštetio velik dio zgrade, proširile su se društvenim mrežama. Zabilježen je i trenutak samog udara

VIDEO Snimka rakete koja je pogodila zgradu u Kijevu

Kako je izvijestila ukrajinska služba za hitne slučajeve, zgrada je uništena od 17. do 21. kata, a spasioci su evakuirali stanovnike. 

Dodaju da je ozlijeđeno i hospitalizirano šest osoba. Prema neslužbenim informacijama, navodno su ozlijeđene dvije maloljetne osobe. 

Iz službe za hitne slučajeve navode i kako opasnost predstavljaju 22. i 23. kat zgrade kojima prijeti urušavanje

VIDEO Dramatično u Kijevu: Spašavaju građane nakon što je raketa pogodila zgradu

Rusija je u četvrtak, podsjetimo, pokrenula invaziju na Ukrajinu, a iako je napad počeo u gradovima uz granicu, već drugi dan invazije Rusi su krenuli na Kijev. Ukrajinsku metropolu napadali su iz zraka projektilima, a borbe su se vodile i na nekoliko frontova diljem Ukrajine. 

Ukrajinu napuštaju tisuće ljudi, a granicu smiju prijeći samo žene, djeca, stariji ljudi i stranci dok muškarci moraju ostati u domovini kako bi je branili. 

Tijek događaja u Ukrajini pratite OVDJE

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
11:02 26.02.2022.

Pisali ste do jučer kako rusi imaju najpreciznije rakete, da se civilni objekti ne gađaju itd itd.... mora da vas plaća SpermaBank...

ČS
Čuvaj se senjske ruke
11:56 26.02.2022.

Svi su se rugali predsjedniku Sjeverne Koreje što se neprestano naoružava. Ukrajina se nije, čekala je na pomoć Zapada. Umjesto oružja dobila je "kekse" kao i mi u Vukovaru.

MG
milerazbojnik@gmail.com
11:08 26.02.2022.

eto bolesnici gađaju stambene zgrade -.bravo humanisti izgleda na dijelu isto kao kod nas u vukovaru kad su mlatili i rušili sve od reda .jeeeee te idiotima daj vlast i ode razum u kkkkk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije