Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KATASTROFA IZ ZRAKA

Posljedice požara u Splitu snimio dronom: Jeziva zgarišta

Dron
Foto: ST Dron/Screenshot
1/6
18.07.2017.
u 22:12

Na snimci je vidljivo koliko je izgoreno područje te da je samo zahvaljujući hrabrosti vatrogasaca spriječena mnogo veća katastrofa.

Ekipa Facebook stranice ST Dron danas je dronom iz zraka snimila katastrofu u splitskim četvrtima Dračevac, Kila, Mejaši, Mravince, Kučine i Karepovac.

Na snimci je vidljivo koliko je izgoreno područje te da je samo zahvaljujući hrabrosti vatrogasaca spriječena mnogo veća katastrofa.

 

– Video je snimljen danas oko 12 sati. Dron je letio samo tri minute, morao sam ga spustiti jer su kanaderi počeli letjeti. Ne treba nam sada da dođe i do sudara u zraku – kratko su nam kazali admini stranice ST Dron.

St. Dron objavio je i drugi video sa stanjem na opožarenom području u 20.50 sati. 

 

Dron
1/9
Ključne riječi

Komentara 33

Avatar white socks
white socks
15:15 18.07.2017.

Sramotno izvještavanje RTL TV, za svaku osudu. Po njima ništa nije štimalo, ništa koordinirano, sramotno koriste nesretnike koji su stradali. Kako bi tek izvještavali da se dogofila katastrofa sa smrtnim posljedicama kao u Portugalu? Pa neuporedivo moćnike države SAD, Kanada, Australija ništa nr mogu protiv stihije. Sramota! Sad će RTL i ovo iskoristit kao dokaz da ništa ne ßtima.

DU
Deleted user
15:31 18.07.2017.

Jucer navecer su isle vatrogasne ekipe iz Varazdina u pomoc gasiti pozar. Isao je i Cakovec, Zagreb i ostali gradovi sa kontinenta. _Hrvatska je bila mobilizirana i pomogla je Splitu. Nazalost lokalna uprava apsolutno ne funkcionira na teritoriju cijele drzave - sikara se ne uklanja, protupozarnih puteva nema, isto tako se ne odrzavaju protupoplavni kanali na kontinentu. Kad treba spasavati Gazdu zakoni se donesu za tjedan dana a kad treba brinuti za opce dobro tada RH politicari nisu sposobni 25 godina donijeti zakone i sprovesti ih u dijelo. Proslo ljeto je bilo kisno tako da su se ove godine pozari mogli ocekivati. Za to zakljuciti ne trebas biti strucnjak.

DU
Deleted user
15:22 18.07.2017.

Da ima više maslina i poljoprivrede s navodnjavanjem, bilo bi i manje požara. Budući da je sve zaraslo, a hranimo se kod uvoznika, požari dosižu ovakve razmjere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije