U MEKSIČKOM KONGRESU

Pokazana 'izvanzemaljska' tijela: Stručnjaci tvrde da imaju implantate od rijetkih metala

Remains of allegedly 'non-human' beings presented in Mexico
Foto: HENRY ROMERO/REUTERS
1/5
13.09.2023.
u 23:19

Nakon što su napravljene usporedbe s drugim uzorcima, otkriveno je da je više od 30% DNK uzoraka "nepoznato", rekao je novinar Jaime Maussan

Navodna tijela izvanzemaljaca prikazana su meksičkim političarima u Kongresu, što je izazvalo uzbuđenje unutar zajednice teoretičara zavjere o NLO-ima. Događaj je predvodio novinar Jaime Maussan koji je pod prisegom posvjedočio da mumificirani primjerci nisu dio "naše zemaljske evolucije", pri čemu je gotovo trećina njihove DNK ostala "nepoznata". Tvrdnje samoproglašenog ufologa nisu dokazane, a Maussana se i ranije povezivalo s otkrićima koja su kasnije opovrgnuta.

Maussan je, naime, pokazao američkim dužnosnicima i članovima meksičke vlade nekoliko video zapisa "NLO-a i neidentificiranih anomalnih fenomena", prije nego što je otkrio navodna izvanzemaljska tijela, piše Independent.

Pojasnio je da su znanstvenici uspjeli izvući DNK dokaze koristeći radiokarbonsko datiranje. Nakon što su napravljene usporedbe s drugim uzorcima, otkriveno je da je više od 30% DNK uzoraka "nepoznato", rekao je. 

Tijekom saslušanja pokazane su i rendgenske snimke uzoraka, a stručnjaci su pod zakletvom posvjedočili da se vidi da jedno od tijela u sebi ima jajašca, dok su oba navodno imala implantate napravljene od vrlo rijetkih metala, poput osmija.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 12

RE
realisticki
06:40 14.09.2023.

Kako je moguča takva sličnost sa vanzemaljskim bićem u filmu naučne fantastike E.T. the Extra-Terrestrial, od prije 40 godina? Ovdje se radi o totalnom pomanjkanju fantazije.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:06 14.09.2023.

Kad je kriza u svijetu i Amerika u nježniku, onda se pojavljuju priče o letećim tanjurima i svemircima.

YO
yopi
02:11 14.09.2023.

Pa sto je onda sa 70% DNK-a???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije