U KOMLETINCIMA

Pokušaj ubojstva nedaleko od Vinkovaca: 55-godišnjak nožem napao 70-godišnjaka

Napad nožem
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
10.09.2024.
u 14:46

Radi pružanja liječničke pomoći, 70-godišnjak je prevezen u OŽB Vinkovci - navode iz PU vukovarsko-srijemske

U nedjelju 8. rujna oko 20 sati u Komletincima, naselju nedaleko od Vinkovaca, došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba između 55-godišnjaka i 70-godišnjaka. - Uslijed sukoba 55-godišnjak je nožem napao 70-godišnjaka, pri čemu ga je teže ozlijedio. Radi pružanja liječničke pomoći, 70-godišnjak je prevezen u OŽB Vinkovci - navode iz PU vukovarsko-srijemske.

Dodaju kako su provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili sumnju da je 55-godišnjak počinio kazneno djelo Pokušaj ubojstva te je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

 

GALERIJA Devastirana tvornica postaje kompleks kakav Hrvatska nije vidjela: Ovdje niču stambeni blokovi, bazen, učenički dom...
Napad nožem
1/40

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije