NA KRIVE SE NAMJERIO

Pokušao opljačkati slastičarnicu, no zbog ovog poteza radnika brzo je požalio

Screenshot YouTube
30.12.2021.
u 17:14

Pokušaj pljačke snimljen je u naselju Santa Rita u brazilskom gradu Brusqueu u nedjelju 26. prosinca.

Nadzorna kamera snimila je trenutak kada je radnik slastičarnice pretukao naoružanog pljačkaša koji je uz prijetnje nožem htio opljačkati slastičarnicu. 

No, nije računao da će mu se suprotstaviti zaposlenik slastičarnice koji je uzeo stolicu i pretukao ga. 

Pokušaj pljačke snimljen je u naselju Santa Rita u brazilskom gradu Brusqueu u nedjelju 26. prosinca, a video možete pogledati ovdje. 

Pljačkaš je upao u slastičarnicu s nožem i pokušao uzeti novac iz blagajne, no hrabri radnik uhvatio se u koštac s njim i obuzdao ga do dolaska policije. 

- Morali smo obuzdati ljude jer su osumnjičenog htjeli linčovati, a već je prije dolaska policije bio poprilično ozlijeđen - rekao je glasnogovornik policije. 

Šef policije Egidio Ferrari rekao je da nitko od zaposlenika nije ozlijeđen u incidentu te da neće biti pod istragom zbog ozljeđivanja osumnjičenika jer su djelovali u 'situaciji samoobrane'.

- S obzirom da je situacija pod kontrolom, policajci su provjerili CCTV snimke ustanove i potvrdili sve što se dogodilo - dodala je policija. 

Na snimci nadzorne kamere vidi se kako je osumnjičeni, s kacigom za motocikl, prišao blagajniku. 

Jedan od njegovih kolega sve promatra sa strane i ustaje te polako prilazi muškarcu i uzima stolicu. Zatim je više puta udario pljačkaša stolicom prije nego što su mu druge kolege pomogla obuzdati pljačkaša. 

VIDEO Ovo su proročanstva Nostradamusa za 2022. godinu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije