NASILNIK ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Pokušao ubiti partnera bivše supruge, njoj slomio rebro, sve je gledalo dijete

Uhićen uhićenje lisice priveden privođenje zločinac lopov razbojnik
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/3
20.04.2022.
u 08:54

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu je od suca istrage Županijskog suda u Zagrebu tražilo da se D. G. pritvori  zbog opasnosti od mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti  od ponavljanja djela

Pokušaj ubojstva, prijetnja, nanošenje lakše ozljede, povreda djetetovih prava, djela su za koja se sumnjiči D. G. (38) protiv kojeg je ŽDO Zagreb donio rješenje o provođenju istrage. Sumnjiči ga se da je 17. travnja u kući na području Krapinsko-zagorske županije u prisutnosti svog maloljetnog djeteta napao oštećenika, inače sadašnjeg partnera svoje bivše supruge.

Prvo ga je više puta udarao šakom po glavi, a kada je oštećenik pao na tlo, nastavio ga je nogama udarati po glavi i licu. Tužiteljstvo tvrdi da ga je namjeravao usmrtiti, a oštećenik je zadobio više ozljeda po glavi i licu  te je ozlijeđen opasno po život. Osim toga, D. G. se sumnjiči  i da je napao svoju  bivšu suprugu koja ga je pokušala spriječiti u napadanju i premlaćivanju oštećenika. Odgurnuo ju je na vrata, a potom na peć, pri čemu joj je slomio rebro.

– Ubit ću te! – zaprijetio joj je, a cijeli taj horor odvijao se pred maloljetnim djetetom.

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu od suca istrage Županijskog suda u Zagrebu tražilo je da se D.G. pritvori  zbog opasnosti od mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti  od ponavljanja djela, a tom je zahtjevu sudac istrage udovoljio pa je D. G. završio u Remetincu.

Komentara 1

JM
Jmjm
09:13 20.04.2022.

Kada je bio na zemlji da je htio i ubio bi ga.,ali mu je dao do znanja da se ne mjesa u tudu obitelj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije