Velika Gorica

Policajac autom teško ozlijedio biciklisticu (73)

policija ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
02.06.2015.
u 11:09

U automobilu je bio policajac (46) koji je probao zakočiti, ali je na kraju volkswagen ventom naletio na biciklisticu

Biciklistica S. B. (73) teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći u Velikoj Gorici. Ona je jučer oko 17.50 sati vozila bicikl Gradićkom ulicom, a dolaskom do kućnog broja 3 nepažljivo je skrenula desno bez da je propustila automobil koji je nailazio.

U automobilu je bio policajac (46) koji je probao zakočiti, ali je na kraju volkswagen ventom naletio na biciklisticu i teško je ozlijedio. S. B. je odmah pružena pomoć na zagrebačkom Rebru. Kako doznajemo, policajac koji je sudjelovao u prometnoj nesreći u tom trenutku bio je izvan službe.

>> Vozilom naletio na 8-godišnju pješakinju, teško je ozlijeđena

Komentara 2

LA
LANA555
12:15 02.06.2015.

Zao mi je.

TU
tusamjos
15:37 02.06.2015.

Strašno...naravno da je starica "nepažljivo" skrenula, jer policajac je policajac i bezgrešan je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije