LOVEĆI KRADLJIVCE POLICAJAC PUCAO U ZRAK

Policajci naišli dok su dvojica krala Ford Focus. Pokušali su pobjeći, policajci trčali za njima i uhitili ih

Modruš: Cesta prema Maloj Kapeli gdje je pao sportski avion
Boris Scitar/PIXSELL
17.10.2024.
u 11:39

Osumnjičenici su nakon toga dovedeni u policiju, gdje su identificirani, a kriminalističko istraživanje je u tijeku

Za dvojac, 50-godišnjeg hrvatskog državljanina i 28-godišnjeg državljanina BiH, može se reći da  - nisu imali sreće. Jer dok su 16. listopada u 11.30 na Remetinečkoj cesti na parkiralištu očito planirali ukrasti vozilo, naišli su policajci. Uočili su njih dvojicu dok su provaljivali u Ford Focus u vlasništva 70-godišnjakinje. Prišli su im, predstavili se službenim značkama.

No u tom trenutku dvojica osumnjičenika su počela bježati. Jednog od bjegunaca je nekoliko metara dalje sustigao jedan od policajca, te ga je kako kažu u zagrebačkoj policiji, uz primjenu sile, svladao i vezao. Drugi bjegunac je pobjegao prema obližnjoj šumi, no drugi policajac ga je slijedio. Kada je ušao u šumu, policajac je iz vatrenog oružja ispalio hitac u zrak, kako bi zatražio pomoć.

Ubrzo je i on svladao drugog počinitelja uporabom sredstava prisile. Osumnjičenici su nakon toga dovedeni u policiju, gdje su identificirani, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije