UHVAĆENI NA DJELU

Policajci naišli dok su se u automobilu parkiranom na groblju pripremili konzumirati kokain

Ilustracija
Milan Sabic/PIXSELL
08.09.2024.
u 11:31

Nakon što su ispitani, dovedeni su pred sutkinju istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici, koja im je odredila istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela

Zloporaba droga i omogućavanje trošenja droga krimeni su za koje se sumnjiče dvojica mladića u dobi od 30 i 19 godina, zbog čega su ispitani na ŽDO Velika Gorica te je protiv njih pokrenuta istraga. Sumnja se da su drogu nabavljali radi daljnje preprodaje, a po onom što je za sada utvrđeno, 31. kolovoza došli su na parkiralište gradskog groblja u Zaprešiću, gdje su drogu namjeravali preprodati, ali i dati na uživanje malodobnim djevojkama.

Mlađega osumnjičenika tereti se da ja za 50 eura jednoj malodobnoj djevojci prodao oko 7,6 grama konoplje i oko 0,1 grama amfetamina. Nakon toga je, kako se sumnja, 30-godišnji smotao jedan joint i dao ga objema maloljetnicima. Za to vrijeme 19-godišnjak je na polici prtljažnika svog automobila pripremao za konzumaciju kokain i amfetamin, a dok je to radio, naišli su policajci. Nakon što su ispitani, dovedeni su pred sutkinju istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici, koja im je odredila istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. 

VEZANI ČLANCI:

FOTO Jedan od najljepših dvoraca nadomak Zagreba ima jezivu povijest, godinama je trunuo, a sada čeka renesansu

Ilustracija
1/48
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije