Kamenje i baklje

Policajci nisu došli na suđenje napadačima na PAOK-ov bus

\'15.12.2010., Hrvatska, Zagreb - Jedan od osumljicenih Bad Blue Boysa za napad na autobus u kojem su bili navijaci nogometnog kluba Paok iz Grcke priveden je na Zupanijski sud u Zagrebu. Photo: Igor
Igor Kralj/PIXSELL
17.05.2011.
u 08:33

U sudnici se ujutro nisu pojavila trojica svjedoka policajaca, što im baš ne služi na čast. No, oko podneva došli su im kolege

Devetorica mladih izgrednika kojima se na dušu stavlja da su u prosincu u Novom Zagrebu zajedno s 30-ak nepoznatih huligana kamenovali autobus s VIP gostima grčkog nogometnog kluba PAOK-a svi do jednoga pojavili su se u Općinskom kaznenom sudu, no u sudnici se jučer ujutro nisu pojavila trojica svjedoka policajaca, što im baš i ne služi na čast.

Doduše, za jednog policajca dostava poziva bila je neuredna, no druga dvojica poziv za svjedočenje uredno su primila, ali nisu došli niti su se ispričali. Kada je suđenje nastavljeno u podne, sutkinja je imala više sreće s njihovim drugim pozvanim kolegama koji su došli na ročište. Uz policajce svjedočio je i vozač autobusa koji je s navijačima PAOK-a preživio kamenovanje lani u prosincu.

Vozač autobusa kazao je kako zbog tamnih stakala nisu odmah uočili napadače, no shvatili su što se događa kada je prema autobusu počelo letjeti kamenje. Činilo mu se da je kamenje letjelo sa svih strana, kao i bengalke, koje su huligani ubacili kroz razbijene prozore autobusa koji je počeo gorjeti. Širenje požara spriječili su policajci koji su bili u pratnji.

Ključne riječi

Komentara 10

CI
cici14
09:04 17.05.2011.

Što se tu ima komentirati? Ovi su odradili svoj posao i napravili zapisnik, a sudac nek postupi po naređenju i odere idiote. Budući da Hrvatska funkcionira po modelu čopora, što bi sad još policajci trebali učiniti, da im iza toga ovi kreteni, nakon što izdrže kaznu, razbiju auto, stan, ili slično. Ili sve zaboraviti i opravdati teškim djetinjstvom, a Grci nek pričekaju slijedeču utakmicu i razbiju neke druge navijače.

Avatar Bjeda
Bjeda
09:15 17.05.2011.

Heh , kad im murija dođe na vrata ;) !

AM
amonra278
14:43 17.05.2011.

sutis i povlacis se ko pic**...zato sjedis iza kompjutera doma...a kad treba na ulicu svi se povlacite....je** se tebi sta ljudi nemaju sta za jest....da nema navijaca niko glas ne bi digao...sve pic**...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije