Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na ispitivanju je

Kraj intenzivne potrage: Uhićen nasilnik koji je u Istri oteo ženu

Buje:  Blokada ceste Materada na mjestu gdje je oteta žena
Foto: Sasa Miljevic / PIXSELL
1/8
27.07.2023.
u 10:31

Ženu u 30-im godinama s umaškog područja oteo je jučer ujutro na parkiralištu u Petroviji stariji muškarac. Policija je oko 8 sati zaprimila dojavu o otmici

Umaška je policija jutros oko 8:30 sati uhitila muškarca kojeg sumnjiči da je jučer ujutro protupravno oduzeo slobodu ženi na području Petrovije. Nad osumnjičenim je u tijeku provođenje kriminalističkog istraživanja, javlja PU istarska.

Ženu u 30-im godinama s umaškog područja oteo je jučer ujutro na parkiralištu u Petroviji stariji muškarac. Policija je oko 8 sati zaprimila dojavu o otmici, a žena je, brzom reakcijom policijskih službenika, pronađena u Matelićima. Kako je ranije izvijestila Policijska uprava istarska, muškarac ju je ugurao u automobil te se s njom odvezao. 

Policija je u potrazi angažirala sve svoje raspoložive snage, interventnu, specijalnu i temeljnu policiju. Na Istarskom ipsilonu povremeno je zaustavljala vozila, pisao je jutros HRT.

Žena je pronađena nakon nekoliko sati neozlijeđena, ali u teškom šoku. Otmičar ju je ugurao u automobil pulske registracije. Presreo ju je kada je išla na posao. Muškarac je automobilom pobjegao do mjesta Grota gdje je ostavio vozilo te se dao u bijeg pješice.

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

DE
Delboysiget
12:36 27.07.2023.

Gipsi Kings ili li čivša nona...

Avatar Burviles
Burviles
12:13 27.07.2023.

zakaj piše uhičen ak se je predal ????

PR
prajdali100
11:16 27.07.2023.

Eh,nekadašnja milicija bi ga tako sredila da više nikada ne bi tukao i otimao žene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije