kršio izrečene mjere opreza

Policija o ubojstvu u Novskoj: Muškarac (54) zadao ženi (39) više ubodnih rana, preminula na mjestu

Novska: Muškarac ubio suprugu, a zatim sebe. Očevid je u tijeku
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/6
01.09.2022.
u 12:30

Muškarac je, dodaju iz policije, nakon izvršenja kaznenog djela pobjegao s mjesta događaja. Policija ga je pronašla na adresi prebivališta gdje je u sklopu hitne dokazne radnje utvrđeno kako je počinio suicid

Policijska uprava sisačko-moslavačka objavila je detalje ubojstva u Novskoj koje se dogodilo jučer u jutarnjim satima. Kako su istaknuli, 54-godišnjak je 39-godišnjakinji zadao više ubodnih rana te je ona na mjestu preminula. 

- Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke su u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Sisku proveli kriminalističko istraživanje zbog teškog ubojstva 39-godišnje žene. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je dana 31. kolovoza, u ranim jutarnjim satima, muškarac starosti 54-godine, kršeći izrečene mu mjere opreza, došao na radno mjesto žrtve, 39-godišnje žene, zadao joj više ubodnih rana te je na mjestu preminula - navodi policija. 

Muškarac je, dodaju iz policije, nakon izvršenja kaznenog djela pobjegao s mjesta događaja. Policija ga je pronašla na adresi prebivališta gdje je u sklopu hitne dokazne radnje utvrđeno kako je počinio suicid.

Na oba mjesta događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Ključne riječi

Komentara 2

RA
razvaljujem
07:35 02.09.2022.

A, da nije ona malo sarala okolo, pa on to nanjusio?

LI
liliZG
19:35 01.09.2022.

puno je takvih prikrivenih nasilnika koju su super susjedi, kumovi, rođaci, dragi i velikodušni, no njihove obitelji se s tim ne bi složile,... obično su i jako uspješni poslodavci ili radnici na visokim mjestima u firmama, tamo se nasilje tolerira , to se čak smatra vrlo poželjnom karakternom crtom jer (zabludom) svi misle da moraš biti takav da bi bio "uspješan" poslovni čovjek. a onda kada mu se familija konačno suprotstavi obično završi ovako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije