TRAGEDIJA U ZAGREBU

Policija objavila detalje stravične smrti: Automobil je pao s dizalice, muškarcu nije bilo spasa

Zagreb: Mehaničar poginuo nakon što je na njega s dizalice pao automobil
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/10
19.12.2020.
u 13:08

Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Jučer, 18. prosinca oko 18.30 sati u Susedgradu u Ulici Medpotoki, u dvorištu ispred garaže, 42-godišnjak je popravljao osobni automobil marke Alfa Romeo zadarskih registarskih oznaka, a koji je bio bez prednjih kotača i postavljen na drvenim gredama.

U jednom trenutku, iz za sada neutvrđenog razloga, za vrijeme dok je 42-godišnjak ležao ispod, vozilo je palo uslijed čega je smrtno stradao. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

VIDEO: Vozilo palo na muškarca i usmrtilo ga

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
13:53 19.12.2020.

Sta ti je zivot, nastradas radi neke trule Alfe. Uvijek sam se bojao kad bi moj stari trpao klocne i zavlacio se

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
16:52 19.12.2020.

Stari mi je je uvijek znal reć kad mijenjaš gumu digni auto i stavi rezervnu ispod njega.Kad skineš gumu stavi nju ispod auta i uzmi rezervnu.Montiraj gumu,makni gumu ispod auta i tek onda spusti auto.A kaj je tek ovaj napravil.Dignul auto,skinul kotače i zavukel se ispod?Strašna tragedija koja se mogla izbjeći .Možda moj savjet nekome ikad pomogne.

NU
nutna-
14:17 19.12.2020.

Žao im dat 100-njak kuna za originalne nosače pa improviziraju sa drvenim klocnama i onda vrag dođe po svoje,žalosno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije