nasamarili je i pokrali

Policija otkrila tko je nudio uslugu istjerivanja vraga iz kuće

Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju u policijsku postaju u Šibeniku
Duško Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
02.02.2021.
u 09:54

Kako je utvrđeno, 52-godišnjakinja s djetetom pokucala je na vrata kuće i zatražila novac za istjerivanje vraga. Vlasnica kuće dala joj je nekoliko stotina kuna i otišla u podrum po namirnice,  a za to vrijeme 52-godišnjakinja joj je iz novčanika ukrala preko tisuću kuna

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 37 godina i ženom starom 52 godine koji su 19. siječnja u Ivancu pokrali 72-godišnju vlasnicu kuće. 

Kako je utvrđeno, 52-godišnjakinja s djetetom pokucala je na vrata kuće i zatražila novac za istjerivanje vraga. Vlasnica kuće dala joj je nekoliko stotina kuna i otišla u podrum po namirnice,  a za to vrijeme 52-godišnjakinja joj je iz novčanika ukrala preko tisuću kuna.

- Osumnjičena se nakon nekoliko dana vratila zajedno s 37-godišnjim muškarcem. Zatražili su 5 000 kuna radi istjerivanja vraga iz kuće. Oštećena je pristala i zajedno s njima otišla u grad, kako bi na bankomatu podigla traženi iznos, no nije uspjela zbog problema s bankovnom karticom - kažu danas u PU varaždinskoj.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
10:04 02.02.2021.

blago nama sa našim manjinama. one su naše blago...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije