ZLOČIN POTRESAO MALI GRADIĆ

Policija tapka u mraku: Pronašao tijela žene i sina prije tri mjeseca, a sad su njega pokušali ubiti

US-NEWS-SC-ATTORNEY-SHOOTING-CS
John Monk/Newscom/PIXSELL
06.09.2021.
u 12:39

Obitelj Murdaugh smatra se odvjetničkom dinastijom u Južnoj Karolini. U posljednjih 87 godina čak tri člana obitelji su bili državni odvjetnici 14. okruga.

Dvostruko ubojstvo supruge i sina prominentnog odvjetnika Alexa Murdaugha u Južnoj Karolini zaprepastilo je prije tri mjeseca lokalnu zajednicu u okrugu Hampton, pogotovo jer je riječ o izuzetno utjecajnoj obitelji. Njihova tijela pronašao je sam Alex Murdaugh, otac obitelj. 

Tko je odgovoran za taj strašan zločin, na to ništa nije ukazivalo i vlasti su u tom situaciji mogle samo tapkati u mraku. 

Međutim, čini se kako je moguća napada napada bio sam Murdaugh. Nepoznati počinitelj pucao je na njega u subotu ujutro. Iako je  bio upucan u glavu, sam je pozvao policiju, a liječničku pomoć primio je u obližnjoj bolnici. 

Pokušaj ubojstva samo tri mjeseca nakon dvostrukog ubojstva i to bez uhićenja i osumnjičenih produbljuje samo misterij te tragedije. Lokalni mediji javljaju da je Jim Griffin, odvjetnik obitelji Murdaugh izjavio da je Murdaugh mijenjao gumu kad je vozilo prošlo kraj njega, okrenulo se i pucalo na njega. 

Policijska istraga pokušaja ubojstva kao i dvostrukog ubojstva je još u tijeku. 

Alec Murdaugh, podsjećamo, došao je doma 7. lipnja doma samo kako bi pronašao tijela svoje supruge Margaret i 22-godišnjeg sina Paula ispred njihova doma u Islandtona. Obdukcija je pokazala da su oboje zadobili više prostrijelih rana. Nakon ubojstva ponuđena je nagrada od 50 000 dolara za bilo koju informaciju koja može dovesti do otkrića ubojice. 

Obitelj Murdaugh smatra se odvjetničkom dinastijom u Južnoj Karolini. U posljednjih 87 godina čak tri člana obitelji su bili državni odvjetnici 14. okruga. 

VIDEO: Nestali muškarac pronađen je preko Google Mapsa nakon više od 20 godina: Njegovi posmrtni ostaci nađeni su na dnu jezera

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije