POPLAVE U NEW YORKU

Pogledajte snimku u kojoj policija bezuspješno pokušava spasiti tročlanu obitelj iz poplavljenog stana

Twitter screenshot
06.09.2021.
u 10:37

Među preminulima je i dvogodišnji dječak čiji je plišani medvjedić plutao na vodi dok su policajci pokušavali upasti u stan

Njujorška policija objavila je snimku bezuspješnog spašavanja tročlane obitelji koja je za vrijeme velikih poplava zbog uragana Ide ostala zarobljena u svom stanu u suterenu. 

Među preminulima je i dvogodišnji dječak čiji je plišani medvjedić plutao na vodi dok su policajci pokušavali upasti u stan, prenosi New York Post.

Dječar Lobsang Lama te njegovi roditelji Mingma Sherpa (48) i Ang Gelu Lama (50) poginuli su prije nego što su spasioci mogli uopće doprijeti do njih. 

Iako su policajci zaronili u prljavu vodu kako bi mogli doprijeti do stana, nisu imali odgovarajuću opremu zbog čega su morali čekati pomoć. 

- Uložili su velike napore, no zaključana vrata, porast razine vode te struja natjerali su ih da pozovu pojačanje, napisala je u tweetu policija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije