SLIJEDI OBDUKCIJA

Policija tražila odbjegle migrante u Dugoj Resi pa na dnu Mrežnice pronašli tijelo muškarca

Boje jeseni  na rijeci Mrežnici
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/2
12.09.2024.
u 17:00

Na mjestu događaja proveden je očevid. Slijedi obdukcija radi utvrđivanja identiteta osobe.

Dramatična scena dogodila se danas na području Duge Rese, mjesta nedaleko od Karlovca, gdje je policija pokušala doći do petero migranata koji su bježali od njih. Dio migranata se, vidjevši policajce, dalo u bijeg i skočilo u Mrežnicu, dok je ostatak otrčao dalje.

Jednog od migranata iz skupine policajci su brzo pronašli na drvetu za koje je bio zapeo te su mu policajci pomogli da se izvuče, a on je zatražio međunarodnu zaštitu. Međutim, dok su policajci tražili ostatak migranata, uz pomoć ronioca Interventne policije, na dnu rijeke Mrežnice pronašli su tijelo nepoznatog muškarca, za koji se i dalje utvrđuje identitet.

''Na mjestu događaja proveden je očevid. Slijedi obdukcija radi utvrđivanja identiteta osobe'', objavila je policija. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Snimljen napadač koji upao na Rebro: Na štakama prijetio policiji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije