POKUŠALI SU POBJEĆI

Policijska akcija u Zagrebu: Uhićena dvojica mladića za kojima su bile raspisane 43 potrage

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/2
19.08.2024.
u 08:40

"Prilikom realizacije uhićenja, jedan je policijski službenik lakše ozlijeđen", istaknula je policija

Dvojica mladića, 25-godišnjak i 21-godišnjak, uhićeni su sinoć u Zagrebu, nakon što su za njima bile raspisane ukupno 43 potrage zbog počinjenja raznih kaznenih djela i prekršaja na području cijele zemlje. Kako navodi policija, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke uhitili su dvojac u Ulici Vranjice oko 22 sata. 

"Planiranim ulaskom zagrebačke policije u kuću gdje su se skrivali, dali su se u bijeg, na način da su izašli kroz prozor spavaće sobe i popeli se na krov susjedne kuće. Policijski službenici su ih sustigli i svladali te uhitili", navela je Policijska uprava primorsko-goranska. "Prilikom realizacije uhićenja, jedan je policijski službenik lakše ozlijeđen", dodala je policija. 

Nad 25-godišnjakom, dodaje policija, bilo je raspisano 25 potraga s mjerom "uhititi“ zbog provođenja kriminalističkih istraživanja i sumnje u počinjenje više kaznenih djela, među kojima su prijetnja, teška krađa, oštećenje tuđe stvari, dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, tjelesna ozljeda, teška tjelesna ozljeda, krađa, protupravna naplata i iznuda. Uz to, bilo je raspisano i devet potraga s mjerom "utvrditi adresu". 

Za 21-godišnjakom je bilo raspisano sedam potraga s mjerom "uhititi" također zbog provođenja kriminalističkih istraživanja, odnosno sumnji u počinjenje više kaznenih djela između kojih su teška tjelesna ozljeda, prijetnja, oštećenje tuđih stvari, više teških krađa i krađa. Uz to, bile su raspisane dvije objave s mjerom "utvrditi adresu“ zbog počinjenih prekršaja.

 

FOTO/VIDEO Ovo je luksuzna ruska megajahta na prisilnom vezu u Splitu
Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
1/6
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Moodleen
Moodleen
16:08 19.08.2024.

Kakajtaziji?

BF
bf23
15:46 19.08.2024.

D,I? Za koju godinu su vani,a do tada će se.lijepo debljati u zatvoru na naš račun.

EV
Evojesam
12:21 19.08.2024.

Naravno da je Dubrava :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije