PREDMETI VRAĆENI

Poliklinici u Nedelišću ukrali dijelove magnetske rezonance, policija pronašla kradljivce

Zagreb: Policija na Trgu kralja Tomislava
Antonio Jakus/PIXSELL
07.12.2022.
u 10:31

Tijekom istraživanja policijski službenici Policijske postaje Čakovec pronašli su ukradene predmete i vratili ih poliklinici

Policija je utvrdila da su 56-godišnjak s područja općine Nedelišće i 49-godišnjakinja s područja općine Petrijanec u Varaždinskoj županiji 1. prosinca ove godine oko 11 sati u Čakovcu iz otvorenog dvorišta privatne zdravstvene poliklinike sa sjedištem u Zagrebu ukrali raznu metalnu građu te dijelove uređaja magnetske rezonance.

Materijalna šteta procijenjena je na 2100 kuna.

Tijekom istraživanja policijski službenici Policijske postaje Čakovec pronašli su ukradene predmete i vratili ih poliklinici.

>> VIDEO Pad MiG-a 21 kod Voćina: Vojska ogradila mjesto nesreće, počinje istraga

Komentara 1

NO
No1
16:16 07.12.2022.

Tamnoputi hrvati slazu MR uredaj za po doma?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije