srbijansko tužiteljstvo podiglo optužnicu

Političke farse i suđenja za ratne zločine, Nobilo: Pilote je trebalo braniti i razvaliti 'SAO krajinu' usred Beograda

08.11.2022.
u 22:50

Opetovano ponavljanje da za Hrvatsku ta optužnica i postupak ne postoje optuženim pilotima čini više štete nego koristi, smatra odvjetnik Anto Nobilo

Komentara 10

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
22:59 08.11.2022.

Javio se jugoadvokat i progonitelj nedužnih na temelju konstruiranih “dokaza”.

Avatar Cantor
Cantor
02:20 09.11.2022.

Kakva bi kazna bila za Nobila ako bi „slučajno” uspio izgubiti taj proces a istovremeno mu se nekom magijom podeblja račun na kajmanskim otocima iz nekog nepoznatog izvora?

Avatar Milisav_Gabo
Milisav_Gabo
01:43 09.11.2022.

Nobilu izgleda nikad dosta novca.Trebao je još samo reći da sebe vidi kao tog 'razvaljivača' u Beogradu. Naravno, uz plaćanje njegovih nimalo jeftinih usluga od strane RH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?