Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eskalacija rata

Poljska: Putinu odgovoriti jedinim jezikom koji razumije – raketama dugog dometa

04.01.2024.
u 10:53

Ruski vojni blogeri imenu Ukrajine dodali su i riječ "takozvana", još jedan znak da Rusi ne priznaju Ukrajinu kao samostalnu državu

Komentara 66

Avatar bimbopus
bimbopus
11:45 04.01.2024.

Ratni bubnjevi sve jače bubnjaju ,sada i Poljska još jedan pijun u šahovskoj igri izmedju amera ili nato pakta i rusa . Pobijeđuje samo smrt a svijet i praznoglavi samo navijaju za jedne ili druge veseleći se svakoj rraketi ,, ispaljenom metku , srušenoj kući ne razmišljajuči da eskalacija znaći i njihovu smrt.

Avatar TatankaYotanka
TatankaYotanka
11:09 04.01.2024.

Da, a to znači više prolivene krvi i izazivanje nuklearnog rata ! Možda sjesti s Putinom za pregovarački stol kako je on za to već više puta pokazao interes ! Kako vidim neki ne žele razgovarati i pregovarati, rješenje videje vide u nastavku rata a neki poput Poljske rješenje vide u bombardiranju i u izazivanju armagedona ! Najbolje i najjače oružje je RAZUM a ne rat !!!

Avatar Doma_ZET
Doma_ZET
12:13 04.01.2024.

Mogao bi se i u Poljskoj pokrenuti proces denacifikacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije