Potop u Dalmaciji

Zastrašujuće! Pogledajte epsku poplavu u Ninu snimljenu iz zraka

Nin - poplava
Screenshot/Facebook stranica Croliday
11.09.2017.
u 23:24

Koliki su razmjeri poplave u Ninu najbolje pokazuje snimka iz zraka objavljena na Facebook stranici Croliday.

Danas oko 20 sati evakuirano je petnaestak radnika Cromarisa i Solane Nin, koji su zbog urušavanja i ulegnuća poplavljene ceste ostali zarobljeni  u pogonima, potvrdio je Hini načelnik Stožera civilne zaštite Zadarske županije, zamjenik župana Šime Vicković.

"Iako su se ljudi sami organizirali i pokušali se izvući, nismo željeli riskirati da se nekome nešto dogodi te smo u pomoć pozvali pripadnike HGSS-a, koji su napravili svojevrsni ponton i na sigurno izvukli sve radnike", kazao je Vicković.

U Ninu najgora situacija

Dodao je da je trenutačno u Ninu najgora situacija u Zadarskoj županiji, ali nitko nije ugrožen i sve je pod kontrolom. Ujutro će se znati pravi razmjeri ove elementarne katastrofe i prema tome će se odlučiti što su prioriteti, kazao je.

"Vojska nam stoji na raspolaganju, tu su i vatrogasci te brojni volonteri. Za sutra su dolazak najavili još neki ministri kako bi se sami uvjerili što nam je najpotrebnije," rekao je Vicković.

Koliki su razmjeri poplave u Ninu najbolje govori ova snimka iz zraka objavljena na Facebook stranici Croliday

 

Komentara 10

Avatar istina007
istina007
00:42 12.09.2017.

Hvala bogu nema ljudske žrtve. Gde je bio jaka kiša u suši a gde je bio za vreme požara ???. Ja dam mađarica iz Vojvodine i jako mi je bio žao za sve što je ove godine pogodio vaše primorje.. Nikad pre toliko požara a sad i poplava. U Podgoru sela blizu Makarske kad je udario požar srce mi je zaboleo jel u detinjstvi sam tamo provela uvek dve nedelje i idem tamo i dalhe od 2008. Molila sam se bogu za moje drage prijatelje. Ko je odgovoran teeba nači i kazniti debeo bez obzira koja je nacija

Avatar Kolo-Tg
Kolo-Tg
09:16 12.09.2017.

Lopovski mentalitet nastao na paroli: Idi u skolu da ne radis!. Kad toj paroli dodate misao vodilju snadji se druze jasno je kud se ide. Ne moze mafija uredjivati drzavu pa bila ona zelena u poljoprivredi na poticajima ili korupciji i otimanju tudjeg industrijskog pogona.

DU
Deleted user
07:50 12.09.2017.

Eto, bio sam i prije 32 godine kada je, mada sad i jače, nevrijeme, gdje je i 30-tak metara od obale bio gejzir 15 m u zrak iz mora!? Tada je stradala jedna curica, na potezu od Borika do Pinije! Strašno onda, sada gore nego prije 32 godine! Pa stvarno što se to dešava s klimom? Što si zaradio od turizma? Ništa! Prvo gori, sada potapa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije