Boroba s koronom

Medicinska sestra s Rebra: Ušla sam u 18. sat dežurstva. Pomozite, jer želim vidjeti sina

Medicinska sestra
Foto: Twitter
24.03.2020.
u 09:50

– Ako mi pomognete držanjem uputa koje stalno ponavljam, neće me dugo žuljati ove naočale, neće mi se osuti lice od maske, moći ću otići ranije doma vidjeti svog sina i macu – napisala je medicinska sestra.

Borba s pandemijom koronavirusa iz dana u dan postaje sve veća, a u toj borbi najveći teret sigurno nose zdravstveni djelatnici. Stoga, sa svih strana stižu apeli kojima se građane poziva da se pridržavaju određenih mjera kako bi se zaraza suzbila, a time olakšao posao liječnicima i svom osoblju. Nitko ne želi da se ponovi scenarij sa sjevera Italije gdje liječnici doslovno padaju s nogu od iscrpljenosti.

Apele šalju i zdravstveni djelatnici pa se tako na Twitteru oglasila jedna medicinska sestra iz KBC-a Zagreb, čija objava je privukla veliku pozornost.

Video – Koronavirus mijenja navike Hrvata: Više se ne ljubimo u obraz

"Ušla sam u 18. sat dežurstva i tako će biti od sada sve dok ovo smeće od boleštine ne pobijedimo. Ako mi pomognete držanjem uputa koje stalno ponavljam neće me dugo žuljati ove naočale, neće mi se osuti lice od maske, moći ću otići ranije doma vidjeti svog sina i macu", napisala je medicinska sestra te dodala u drugoj objavi:

"Moći ćemo se opet družiti i popiti kavu zajedno. Zagrliti se. Moći ću vam ispričati neku anegdotu s posla jer sada nikome nije do šale. Moći ću uskoro vidjeti svoj Dubrovnik, svog nećaka. Znam da i vi imate slične želje. Moramo ih dočekati #zajedno. Laka i mirna vam noć."

Mnogi korisnici su odgovorili na njezinu objavu i izrazili potporu.

"Drži se, ti si naša heroina, mnogo vam hvala..." neke su od poruka.

Ključne riječi

Komentara 19

FO
FONZA
11:35 24.03.2020.

Predlazem urednicima Vecernjeg da samo oni pisu komentare i da udaraju plusice na njih....tako je lakse....brisanje komentara i blokiranje citatelja vec postaje besmisleno

AA
Aartur
10:08 24.03.2020.

Doma smo, ali iluzija je da ćemo moći ostati doma unedogled. Virus se zbog karantene sada širi sporije, ali sigurno neće nestati. I gdje smo onda?

5S
505.scrtom
10:05 24.03.2020.

Ostanimo doma, medicinsko osoblje ostaje za nas,to bi trebala bit viralna poruka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije