Vrhunske pogodnosti

Postani pretplatnik Večernjeg lista i uživaj u našim poklonima

Postani pretplatnik Večernjeg lista
02.11.2021.
u 12:43

Je li i 2021. godina pandemije ili godina inflacije?

Ne brinite, ovo nije još jedan članak o tim temama, baš suprotno. Ovo je članak kako bezbrižno dočekati Božić uz Večernji list.

Ako su Večernji list vaše omiljene novine, čitajte ih još povoljnije i za to još dobijte poklon!

Da, dobro ste pročitali. Bliži se Božić, a novine stižu u vaše poštanske sandučiće. Međutim, da bi božićni doživljaj bio potpun, Večernji list daruje nove pretplatnike s 300 kuna poklon bona za jedan od mnogih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj!

Pretplata na Večernji list je top izbor za svakog vjernog čitatelja. Po snijegu, ledu, kiši i suncu, naši vrijedni dostavljači svako jutro do 7 sati ubacuju novine u vaš sandučić. Osim besplatne dostave i cijena novina je za čak 50% povoljnija od cijene u slobodnoj prodaji.

Svaki novi pretplatnik automatski postaje član membership kluba Večernjeg lista koji tijekom cijele godine donosi razne pogodnosti, popuste i nagradne natječaje. I ne, članstvo se ne naplaćuje.

Postani naš novi pretplatnik!
Svaki mjesec pretplatnicima na adresu uz novine stiže letak s popustom, a svaka tri mjeseca i knjižica s preko 16 dodatnih kupona koji se mogu iskoristiti. Popusti su razni, od servisa vozila, preko raznih wellness ulaznica, pa sve do hrane za kućne ljubimce. Naravno, nismo zaboravili i dalje brinuti za vaše kulturno uzdizanje, pa imamo popuste i za muzeje, a rado ćemo vas odvesti i u kazalište.

Ako vas brine stanu li novine u vaš poštanski sandučić, tu je za vas sandučić Večernjeg lista koji možete kupiti po simboličnoj cijeni, a i pretplatiti se, pozivom na broj 01 55 40 999 te sve vrlo lako dogovoriti sa simpatičnim agentima naše korisničke podrške.

Već bogat sadržaj dnevnih novina Večernjeg lista uvijek možete proširiti dodatnom pretplatom na Večernjakove subotnje magazine Living, Diva, Slano&Slatko i Ordinacija ili Enigmatiku koja izlazi petkom. Za ljubitelje vojno povijesne tematike tu je mjesečnik Vojna povijest s bogatim sadržajem. A za one najmlađe, tu je i dječji mjesečnik Radost koji će zainteresirati sve uzraste.

Više o našim ponudama saznajte putem e-maila:
pretplata@vecernji.net ili pozivom na broj 01 55 40 999 i na: https://shop.mojvecernji.hr/

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije