2,2 PREMA RICHTERU

Potres uznemirio stanovnike Sarajeva: 'Kao da je netko izbio kuću iz temelja'

EMSC
16.09.2024.
u 09:33

Iako je EMSC izvijestio o potresu, nisu objavili koliko je snažno podrhtavanje bilo

Potres je jutros uznemirio stanovnike Sarajeva. EMSC je obhjavio da je do podrhtavanja došlo u 8.04, a brojni građani iz Sarajeva i okolice prijavili su potres, no magnituda nije objavljena. 

Tek kasnije se oglasio Federalni hidrometeorološki zavod u Sarajevu čiji su aparati u Centru za seizmologiju izmjerili da je jačina potresa u epicentru iznosila 2,2 Richtera, piše Klix.ba.

'Kratak, ali snažan udar', 'Potres u Sarajevu.  Prestrašan. Nije ljuljalo, kao detonacija i kao da je netko izbio kuću iz temelja', 'Blago podrhtavanje, kratko trajalo', 'Probudilo me', 'Baš je treslo', 'Snažan, kratko trajao, više kao neki udar', 'Zvuk je bio jak kao da je nešto teško palo', samo su neki od brojnih komentara. 

GALERIJA Pogledajte spektakularni most Hercegovina

1/34
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije