3,5 PO RICHTERU

Potres u BiH: 'Probudio me, cijeli stan se tresao'

EMSC
10.09.2024.
u 09:01

Epicentar potresa bio je 20-ak kilometara od Zenice te 10 kilometra od Žepča

Umjereni potres magnitude 3.5 po Richteru pogodio je jutros oko 8.30 sati područje BiH, javlja EMSC. Epicentar potresa bio je 20-ak kilometara od Zenice te 10 kilometra od Žepča. 

Građani diljem BiH prijavili su kako su osjetili podrhtavanje. ''Osjetio se jak udarac i jako je dugo trajao. Bilo je jako intenzivno na petom katu'', pisali su. ''Baš se osjetio na 2-3 sekunde'', ''Probudio me potres, u stanu se sve treslo'', pisali su građani na području Zenice, Bugojnog i Drinčića. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije