SAMOZAPALJENJE AUTA

Požar kod Šibenika buknuo nakon prometne nesreće, policija otkrila detalje

Vozila policije i vatrogasaca
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
1/6
15.08.2024.
u 17:58

Kako ističe policija, u tijeku je gašenje požara u kojem sudjeluje 38 vatrogasaca s 13 vozila i dva kanadera

Nakon prometne nesreće, koja se danas u 15.25 sati dogodila na nerazvrstanoj cesti Vrpolje-Perković, došlo je do samozapaljenja vozila i nastanka požara. Prema informacijama Policijske uprave šibensko-kninske, 64-godišnjak je upravljao automobilom šibenskih registarski oznaka te je, prilikom polukružnog okretanja, prednjim dijelom vozila izletio van kolnika i naletio na kamen. 

Uslijed nalijetanja vozila na kamen, došlo je do samozapaljenja automobila. U prometnoj nesreći nitko nije ozlijeđen, no požar se proširio na nisko raslinje i makiju. Kako ističe policija, u tijeku je gašenje požara u kojem sudjeluje 38 vatrogasaca s 13 vozila i dva kanadera.

 

VIDEO Požar u mjestu Perković nedaleko od Šibenika (snimila Dea Redžić)
 

Više informacija o požaru donosimo OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije