eksplozija

Požega: Aktivirao bombu u susjedovoj kući i teško se ozlijedio

bomba u kući (1)
Foto: Duško Mirković/PIXSELL
1/5
16.09.2010.
u 22:09

U trenutku kada je ljutiti susjed upao u kuću 62-godišnjaka u njoj su bili i njegov 35-godišnji sin i 13-godišnja unuka, ali su prije negoli je bomba eksplodirala istrčali iz kuće i srećom, nisuozlijeđeni.

POŽEGA - Umirovljenik J.K. (64) teško je ozlijeđen večeras oko 19.42 sati od eksplozije bombe koju je aktivirao u obiteljskoj kući 62-godišnjeg D.B. u Ulici Stjepana Radića u Dervišagi. Prevezen je u požešku Opću županijsku bolnicu gdje se liječnici bore za njegov život.

Prije negoli je aktivirao bombu, J.K. je zaprijetio susjedima da će to učiniti, ali razlozi zbog čega se odlučio na takav čin znat će se po završetku očevida koji još uvijek traje. U trenutku kada je ljutiti susjed upao u kuću 62-godišnjaka u njoj su bili i njegov 35-godišnji sin i 13-godišnja unuka, ali su prije negoli je bomba eksplodirala istrčali iz kuće i srećom, nisu ozlijeđeni.

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
08:18 17.09.2010.

u dervišagi ljudi pucaju mentalno zbog višegodišnjeg maltretiranja lokalnih hdzeovaca

IB
istina_boli
22:48 16.09.2010.

Bravo decko tako se to radi. Stavis bombu u dzep, izvadis osigurac i pitas ju, bus pukla?

OB
-obrisani-
22:23 16.09.2010.

ne vjerojatno! pa ko nakon svih tragedija ima bombe u kući? . koji bolesnik trebaš bit da iz straha i ludosti imaš bombu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije