policijsko izvješće

Poznati detalji ubojstva u Sesvetama: Muškarac (37) na terasi kuće alatom ubio člana obitelji (63)

Policijski očevid na mjestu ubojstva pokraj Sesveta
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/5
23.07.2022.
u 13:02

-Između 21. i 22. srpnja na području Sesveta, na terasi kuće, 37-godišnjak je je usmrtio 63-godišnjeg člana obitelji zadavši mu ručnim alatom dužine oko 40 cm više udaraca u glavu. Uslijed navedenih ozljeda 63-godišnjak je preminuo na mjestu događaja dok se osumnjičeni udaljio.

Policija je objavila detalje jučerašnjeg ubojstva u Sesvetama. 

-Između 21. i 22. srpnja na području Sesveta, na terasi kuće, 37-godišnjak je je usmrtio 63-godišnjeg člana obitelji zadavši mu ručnim alatom dužine oko 40 cm više udaraca u glavu. Uslijed navedenih ozljeda 63-godišnjak je preminuo na mjestu događaja dok se osumnjičeni udaljio. Nakon provedenih mjera traganja, jučer oko 13 sati, policijski su službenici u blizini mjesta događaja uz uporabu sredstva prisile, tjelesne snage i sredstva za vezivanje uhitili osumnjičenog. - stoji u priopćenju.

Osumnjičeni je doveden u službene prostorije policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
15:47 21.08.2022.

"ručnim alatom dužine 40 cm" .wow

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
15:38 23.07.2022.

Da,hoće to u Šimunčevcu...tamo je i onaj cigan iz Međimurja ubio onu ženu prije 15-tak godina...toplo preporučam zaobilaženja tog mjesta u širokom luku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije