Filmski klišeji

Poznato? Pogledajte najpoznatije filmske 'umalo' poljupce

poljubac
YouTube Screenshot
29.08.2013.
u 16:38

Pogledajte što je spriječilo poljubce u filmovima kao što su 'Povratak u budućnost', 'Mala sirena', 'Superman', 'Maska' i mnogi drugi.

Filmovi, a naročito oni hollywoodski često koriste klišeje, a ako postoji jedan koji nam definitivno svima 'ide na živce'  to je trenutak poznat i kao 'umalo poljubac', piše Mashable.

Vjerujemo kako su vam ovakve situacije i više nego poznate jer koliko ste samo puta svjedočili sceni u kojoj se usne glavnih aktera nalaze tik jedne do drugih, no samo milisekundu prije nego se spoje, kamera prelazi na drugi kadar, zvoni telefon ili se dogodi neočekivana nezgoda.

Na YouTube-u je osvanuo video koji je na jednom mjestu okupio takve scene iz gotovo 40 filmova.

Pogledajte što je spriječilo poljubce u filmovima kao što su 'Povratak u budućnost', 'Mala sirena', 'Superman' i mnogi drugi.

>> Pogledajte sočnu scenu poljupca srpskih glumica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije