Poruka predsjednice

Kolinda Grabar-Kitarović uputila božićnu čestitku predsjedniku i članovima HBK

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Grgur Žučko/pixsell
24.12.2015.
u 11:46

''Želim da nas ozračje Božića još više potakne na promicanje tih vrijednosti i da nam svima nova godina donese mir, veselje, puno uspjeha i zadovoljstva“, poručuje predsjednica u čestitki.

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uputila je danas  božićnu čestitku mons. Želimiru Puljiću, predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije (HBK) i svim članovima, izrazivši vjeru da će zajedno u novoj godini nastaviti graditi bolje društvo za sve hrvatske građane.

 "U danima koji su pred nama želim nam svima toplinu i nadu u našim okruženjima, a posebno vjeru da ćemo zajedno sljedeće godine, koju obilježavamo kao godinu milosrđa, nastaviti graditi bolje društvo za sve građane naše Domovine. Vjera koja nas vodi pomoći će nam u izgradnji zajedništva i solidarnosti prema svima, posebno prema onima koji nemaju, bolesnima i nesretnima. Želim da nas ozračje Božića još više potakne na promicanje tih vrijednosti i da nam svima nova godina donese mir, veselje, puno uspjeha i zadovoljstva“, poručuje predsjednica u čestitki. 

Božićna čestitka Predsjednice Republike

[SRETAN BOŽIĆ] Božićna čestitka Predsjednice Republike.

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on 24. prosinca 2015

>> Branitelji prosvjednici uputili čestitku i pozvali građane na polnoćku i slavlje u Savsku 66 

>> Političar poslao ovu obiteljsku fotografiju kao božićnu čestitku i iznenadio sve

Komentara 15

SC
sc0rpion
12:38 24.12.2015.

u vrijeme Jugoslavije veće je veselje bilo u vrijeme božiča nego danas , ovi preobraćeni komunisti mi pokvare ugođaj božiča sa svojim prodikama i podjelama

NE
Nemesis100
13:01 24.12.2015.

Molim posebnu cestitku nasem biskupu Vladi Kosicu, covjek je sad u deliriju...

Avatar mister.N@
mister.N@
14:39 24.12.2015.

kolindice od srca ti zelim puno vise postenja, istine i pravde u tvom zivotu sa sto manje laganja spletkarenja i varanja... sve najbolje tebi i tvoj obitelji sretan Bozic i sretna nova :)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije