Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolinda Grabar-Kitarović

Predsjednica se družila sa iseljenicima na otoku Susku

Kolinda Grabar-Kitarović
Ured predsjednice
26.07.2015.
u 13:54

U druženju s iseljenicima, naglasila je kako joj je drago biti među Suščanima, s kojima se često družila i prije nego što je postala predsjednica.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je otok Susak u povodu obilježavanja 30. Dana iseljenika tog otoka.  

"U druženju s iseljenicima, Predsjednica je naglasila kako joj je drago biti među Suščanima, s kojima se često družila i prije nego što je postala Predsjednica. Kazala je kako joj je iznimno drago vidjeti Suščane iz svih dijelova Sjedinjenih Američkih Država, koji na Susak dolaze redovno svake godine, okupljaju se i time čuvaju svoj nacionalni i otočki identitet", izvijestili su iz Ureda predsjednice.

Dan iseljenika otoka Suska održava se tradicionalno posljednje nedjelju u mjesecu srpnju.

>>Kolinda Grabar Kitarović obišla vatrogasce: Hvala vam!

>>Počašćen sam jer se kaje zbog žrtava ustaškog režima

Komentara 28

AN
anticenzura
16:46 26.07.2015.

Naslikavanje i mlacenje prazne slame po obicaju, to zna i moja baba raditi. Neka krene konacno zaradjivati svoju placu, gdje su joj investitori sto se hvalila u kampanji vizit karticama?

CR
crnaroda
14:38 26.07.2015.

ona sve posštuje svaku vjeru, naciju i običaje... smao što t neki krivo shvaćaju pa očekuju o nje a ce biti zadrta desničarka koja pljuje po drugima... e nećete taj film gledato. bravo kolinda

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:23 26.07.2015.

Broj stanovnika otoka Suska? 151. haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije