IMAO LAKŠI ZAHVAT

Predsjednik Vrhovnog suda završio u bolnici: Zahvalio se liječnicima na stručnom i ljudskom pristupu

Radovan Dobronić, predsjednik Vrhovnog suda
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
01.01.2022.
u 14:05

Radovan Dobronić u srijedu je u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice u Zagrebu podvrgnut lakšem liječničkom zahvatu, nakon kojeg je otpušten na kućnu njegu, te se uspješno oporavlja

Predsjednik Vrhovnog suda Radovan Dobronić u srijedu je u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice u Zagrebu podvrgnut lakšem liječničkom zahvatu, nakon kojeg je otpušten na kućnu njegu, te se uspješno oporavlja.

Do 31. prosinca 2021. na sudu ga je mijenjao zamjenik, sudac Marin Mrčela, a od 1. siječnja 2022., prema novom godišnjem rasporedu poslova, sutkinja Gordana Jalšovečki.

Dobronić se zahvaljuje liječničkom i drugom osoblju KBC Sestre milosrdnice na požrtvovnom, i stručnom liječenju kao i ljudskom pristupu pacijentu, priopćeno je sa Vrhovnog suda. 

Ključne riječi

Komentara 3

SE
serafin002
14:22 01.01.2022.

Ima bolesti koje su neizliječive, no za funkciju koju obavlja i tko ga je izabrao nije ni važno, glavno da je zadovoljan slučajni i partija, da se nitko ne zabavlja sa njihovim kriminalnim radnjama.

MR
mira.radic.90
01:42 29.04.2023.

Glupost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije